Дата заїзду та виїзду
Дата заїзду
Дата виїзду
1 Гiсть
Акция на сегодня Крещатик/2 комн Тараса Шевченко 6, -500грн, Тараса Шевченко 48, -630 грн
ID#: 503492
2
Погодинно: 150 грн./год
Подобово: 750 грн
ID#: 503767
2
Подобово: 600 грн
Метро: Театральна
ID#: 503541
4
Погодинно: 150 грн./год
Подобово: 1050 грн
ID#: 503745
4К+
6
Подобово: 2700 грн
ID#: 500103
4
Погодинно: 150 грн./год
Подобово: 600 грн
ID#: 503513
4
Погодинно: 150 грн./год
Подобово: 950 грн
ID#: 503103
2
Подобово: 950 грн
Метро: Хрещатик
ID#: 503588
4
Погодинно: 150 грн./год
Подобово: 1500 грн